Tiistaina olin Hesassa töissä ja Kess vietti muutaman tunnin Annan hoivissa. Lenkiteltiin yhdessä ja tehtiin tokotreeniä. Kess meni ruutuun ok, kaukkareissa vähän peruututin liikaa. Vieras hyppy olikin vähän omituinen joten sitä jouduttiin vähän tahkomaan.

Keskiviikkona iski lumisade ja työväsymys, tehtiin vaan ennen ruokia metallit ja istuminen. To jotain samanlaista. Perjantaiaamuna ruutua jätöllä ja eri etäisyyksiltä seisomisesta maahanmenoa. Pari luoksetuloa ja seuraamista.

Lauantai meni näyttelyssä. Päivi handlasi Kessin ja sai sille punaisen nauhan. Arvostelu tosi hyvä mutta häntä häiritsi yleisilmettä. Taijan kanssa agiliitoa tekemässä puomin kontaktia, rengas, hyppyjä ja pujottelua.

Sunnuntaina tokoa. Luoksetuloa ja siihen haettiin taas vauhtia. Pitänee jatkaa eikä hetkeen pysäytyksiä muutoin kuin jonkun kierron jälkeen. Ruutua jossa nyt namipalkka. Vauhti ok. Tunnari, joka meni ekaksi vähän pepulleen. Sovittiin että teen vähän seuraamista ja hyppynoudon ja sitten uusitaan tunnari. Hyppynoudossa palkka hypystä takaisin päin kapulan kanssa, ei perusasentoa. Uusintatunnari meni sit ihan nappiin.