Lauantaina treenattiin Marian kanssa koulun kentällä. Maria vaan ihmetteli Kessiä, joka on aina vaan hyvällä tuulella treeneissä. Ruutua, pallopalkka valmiina ruudussa. OK mutta pallon kanssa leikkiminen piti vähän avustaa käyntiin. Toistona sama ja sit palkka oli hyvä ja leikittiin. Seuraamista, Maria huomasi perusasentojen vinouden. Pitänee puuttua. Tunnari ja Taijan sotkemat kapulat olivat riittävän sotkussa eli oma löytyi. Metallinouto vielä ruokapalkalla. Paikkamakuu lopuksi.

Sunnuntaina treenit Katjan ja Julian kanssa. Tehtiin samalla kaavalla ruutua ja se meni hyvin. Seuraamista vähän. Luoksetulo ja pysäytys, narupallo palkaksi. Uusinta ja sit sama pallo palkaksi ilman perusasentoa. Tunnari ja nosteli yhden vieraan mutta toi kuitenkin oikean. Palkka siitä. Leikittiin kaukkareita ja kai sit jotain muutakin, mutten muista:)

Agiliitoa Taijan kanssa. Puomin alastulokontaktia remmissä, siiveke apuna. Paria hyppyä ja sitten pujottelu kujana ja tavallisena. Ruokapalkalla vielä metallinouto. Palkaksi leikkimistä Wikin kanssa.

Maanantaina aamulla paikkaistuminen, piti palauttaa oikeaan asentoon (makasi). Illalla Päivi katsasti näyttelyjuttuja ja iltalenkin jälkeen treeniä. Ruudussa koira seisomaan ja itse käskin eri etäisyyksiltä maahan. Nappijuttu. Koska ruudussa näytti olevan hauskaa, otin tyhjän ruudun ja pysäytyksen. Hyvin pysähtyi ja vauhtikin oli hyvä. Luoksetuloa ja palkka hyvästä vauhdista. Pari kaukkarileikkiä ja seuraamista. Vimpaksi vielä ruutu ja siellä pysäytys. Sisällä iltaruokaa ennen metallinouto.