Sunnuntaina hallilla Tuijan kanssa. Tein kaikki voi liikkeet ja osa meni hyvin osa ei. Tunnistusnoutoon oli liikaa kierroksia joten nosteli muita. Pienen muun treenin jälkeen, uusinta joka meni nappiin. Seuraaminen lyhyt ja suht ok. Luoksetuloa kahdella purkilla ja eka pysähtyminen on edelleen ihan p.stä. Uusinnan jälkeen muistaa pysähtyä. Tässä eri variaatioita. Kaukkareita taas leikkien. Hyppynouto ok, metallista taas ruoka.

Koko viikkona ei mitään merkillistä, treeniä illalla tai aamulla miten ehtisin tekemään jotain. Työ vaatii oman aikansa (ja myös veronsa). Pitkät päivät joten tehtiin mitä jaksettiin.

Tänään agiliitoa Taijan kanssa. Puomin alastuloa siivekkeiden avulla ja meni hienosti. A:ta myös ja sekin hyvin. K malttaa pysyä kontaktilla, hienoa. Kujilla pujottelua ja eri kulmia. Lopuksi 3 hyppyä peräkkäin ja ne menivät näppärästi kun otettiin vimpalle hypylle lelunheittoa. Kyllä K osaa ja tietää mitä tehdään. Lopuksi Wikin kanssa leikkimistä.

Lenkillä ja sen jälkeen ruudun hahmotusta, seuraamista, liikkeestä istumista ja kaukkarileikkiä. Ei nyt ihan tässä järjestyksessä mutta kuitenkin tehtiin.