Nyt on tehty taas agia, tokoa ja hakua. Enpäs juuri muista mitä kaikkea ja miten on tehty, joten pitäisi vaan muistaa kirjoittaa joka päivä...

Lauantaina kuitenkin hakutreeni. 3 hajunhakua ja meni ok. Vauhtia riittää ja se on hyvä. Agiliitoa su aamulla ja sekin häiriönkin alla ok. Kontakteja sekä ylös että alas. Hyppyjä ja putkea siinä välissä (koira jopa ohjautuu!!!) sekä pujottelua.

Illalla tokoa Ellan vieraillessa täällä päin. Seuraamista, leikkiä kaukkareilla ja noudot. Noutoihin lisää vauhtia! Kaukkarit ja seuraaminen suurinpiirtein sitä mitä olen hakenut. Hallilla sisällä vielä hyppynouto, liikkeestä istuminen ja tunnari. Tunnarissa palkka kädessä ja nyt on kapulan pirstominen miltei hävinnyt. Seuraamisesta ruokapalkka.

Ellan kanssa kotona ja päikkäreiden aikana lyhyt pihatreeni. Ruutuun pallo valmiiksi (ok ja hahmotus hyvä). Seuraamista, tunnari ja luoksetuloa. Luoksetulossa seisominen ja palkka. Jättö seisomaan ja siitä maahan. Lopuksi pitkä matka ja juoksin piiloon auton taakse. Hyvä juttu! Noutoon leikkimällä lisää vauhtia. Jäi hyvä mieli.