Agiliitoa lauantaina Taijan kanssa. Rengasta pitänee treenata lisää! Kontakteja sekä ylöstuloa että alastuloa. Kokonaista kontaktiestettä ei otettu. Hypyt näyttävät suht hyviltä! Pujottelun aloitusta kujilla.

Haussa haettiin haju mm:ltä ja koira autoon odottamaan. Odottelun jälkeen koira autosta ja suora lähetys mm:lle ja todella hyvä ja suora pisto. Vastakkaiselle puolelle hajunhaku ja paikannus oli jäänyt vaillinaiseksi. Hyvin K jaksoi kuitenkin hakea ja löysi mm:n käyttämättä silmiään. Vimppa mm pentuhajunhakuna. Loppuleikki kepillä.

Eilen myös minitokot josta ohjaaja ei halua mainita mitään. Mikään ei mennyt ihan pieleen mutta ei ihan nappiinkaan.

Tänään Haunisissa uusintatokot. Ekaksi seuraamista ja nyt vähän pidempi osio. Koira oli niin tohkeissaan että kesti vähän aikaa laskea kierroksia. Tämän jälkeen luoksetulo ja siinä pysäytyksestä narupallo palkaksi. Hyvä seis- juttu. Seuraavaksi luoksetulo pentujuttuna, koirasta pidettiin kiinni ja kun koira oli mun luona leikittiin. K jäähylle ja Tikki kehiin. Tikin jälkeen ekana tehtiin tunnari ja mainiosti suoriuduttiin häiriönkin alla. Kess teki ruutua ja pyrin nyt pysäyttämään sen ruutuun. Eka meni ihan p...lleen joten vein koiran ruutuun ja kerroin että tässä pitäis muistaa pysähtya kun käsky kuuluu. Toinen yritys ja heti käskyn jälkeen narupallo, pysäytys jopa tapahtui. Vimpaksi ruutuun narupallo ja koira sinne hakemaan palloa. Kaukkarileikit ja tohina-asteet nousivat. Piti sanoa nätisti että ei tarvi murista. Hyppynouto mallikkaasti ja vauhdilla. Palkka myös pysymisestä. Samaan syssyyn a-nouto ja sekin hienosti. Todella hyvä fiilis ohjaajalla!

Vimpaksi pari ilmaisutreeniä ja toisella ilmaisulla patukka unohtui mm:lle....tuli vaan kiire näytölle. No ihan tyytyväinen pitää kuitenkin olla.

Kotona taas pari ruutua narupallopysäytyksellä, olis voinut paremminkin mennä. Tunnaria ja molemmat versiot hienosti (ekaksi tuli kyllä metsän kepakko johon koskin....). Kaukkarin jättö ja palkka ekoista nousuista, OK. Liikkeestä istuminen ja hyvin meni. Vimpaksi luoksetulon pysäytys ruokapalkalla ja sen olis voinut jättää tekemättä!