Haku ja tokot su:

Kaksi hajunhakua vastakkaisille puolille keskilinjaa. Ensin haku oikealta, sitten keskilinjalle (Kess kääntyi jo valmiiksi lähetykseen...) ja vastakkaiselle puolelle hajunhakuun. Takaisin keskilinjalle ja lähetys ekaan paikkaan. Ja sitten seuraava, hyvä treeni ja koiralla motivaatio ei laskenut missään vaiheessa. Pitänee miettiä loppupalkkaa, onko hyvä lällyttää vain mm toimesta keskilinjalla? Kiitokset Maria treenivinkistä

Kotitokot, muutamia liikkeitä läpi Vähätalon hiekkaparkkiksella. Häiriötäkin oli kun jengi kerääntyi katsomaan mitä touhuamme.

Cittarin parkkiksella Marian ja Julian kanssa. Tehtiin kaikki liikkeet muodossa tai toisessa. Ekana oman tunnarin piilotus. Seuraamista miniversiona, kai suht ok. Liikkeestä istuminen kokonaisena juttuna, ei palkkaa. Luoksetuloa ekaksi käskyillä josta palasin palkkaamaan pysymisestä. Tämän jälkeen luoksetulo ilman käskyjä ja pysähtyminen käsimerkillä. Vauhti hidastui kun otin siitä perusasentoon. Ruutua ja nyt K jäi vasempaan etukulmaan.....eikä pysähtynyt ekalla käskyllä seisomaan. Perkutti rallaa. Tämän jälkeen palkka ruutuun. Metallinouto ja siinä hidas luovutus. Tunnari ja eka kisamainen treeni. Valmisteleva osuus oli ihan p:stä mutta itse tunnari ok. Muistettava katsekontakti ennen käskyä! Kaukkarit meni ok.