Riitta (Kessin siskon omistaja) käväisi katsomassa miltä meidän treenimme näyttävät. Piti sitten urakoida ilmaisutreenikin siihen samaan. Ilmaisussa en saa juosta vastaanottamaan koiraa, koska K lähtee mm:ltä mun perään. Muista ensi kerralla kävellä rauhassa kolmion toiseen päähän!

Tokossa seuraamista. Oman tunnarin piilotus ekana ja näytti taas siltä että voisi kusaista päälle. Hallilla on siis liikaa hajuja. Mutta toi ruohojen seassa kyllä omankin. Liikkeenohjaajan käskyttäessä luoksetulo tai lähinnä vaan paikalla pysyminen. Myös luoksetulo suorana ja nyt koira tunki jalkojen välistä. Mistä moinen lienee johtuvan? Metallinoutoa ja palkka nopeasta palautuksesta. Ruutua pysäytystreeninä. Kaukkarit liikkeenohjaajan heiluessa ja palkka vain maassa pysymisestä. Tunnari myöskin OK. Paikallaolo tuli myös tehtyä. Seuraamista häiriöiden luopumispalkalla.

Päivin kanssa myöhemmin lenkillä ja treeniä. Seuraamista vähäsen eri moodeissa. Tunnarin piiloitus ja muutama liike väliin ja koko tunnari. Nämä kaikki hyvin. Metallinoutoa ja palkka perusasennosta. Liikkeestä istuminen ja palkka istumisesta. Ruutua pari kertaa pysäytyksellä. Paikallaolo. Luoksetulo ja seiso=>palkka. Jättö seisomaan ja siitä perusasentoon sivulle.