Seuraaminen 9, muutama perusasento huono ja ainakin 1 johtui siitä että pysähdyin liian äkkiä. Juoksusta seuraaminen (siis lähtö) oli musta vähän lepsu, kontakti löytyi vasta hetken kuluttua. Silti tyytyväinen.
Liikkeestä istuminen 10 ja se oli mustakin hyvä.
Luoksetulon vauhti hyvä ja käsimerkillä pysähtyminen nopea. Saattoi ennakoida hiukan luoksetulokäskyjä vaikka lo käytti käsimerkkiä. Maahanmeno loistava ja siitä perusasentoon tulo ei niin hyvä kun haluaisin. Pisteitä 9.
Ruudussa viritin ja jotenkin näytti siltä että koira ei hahmottanut ruutua. Silti kerroin olevani valmis ja lähetin koiran. Lähti reippaasti kohti ruutua mutta kiersi sisään vasemmalta keskeltä ja käväisi ruudussa. Haki oikeaa paikkaa ja kun ei käskyä kuulunut lähti pois ruudusta ja kehänauhan ulkopuolelle. Osittain oma moka mutta en kyllä ollut tyytyväinen ruudun hakemiseen, siis 0.
Hyppynoudossa kontakti niin hyvä että varmaan hidasti suoritusta. Ei katsonut edes kapulaa kun heitin. Hyppäsi hyvin ja otti kapulan heti mutta vauhtia haluan lisää (mutta toi kontakti kaikkien osioiden alussa on nyt kyllä hyvä). Perusasennossa vähän jäyti kapulaa, pisteitä 9.
Missään vaiheessa liikkeenohjaaja tai tuomari eivät kiinnostaneet koiraa, tästä lisäpojoja harkkaporukallemme. Ympärillä olevat häiriöt eivät enää niin paljoa kiinnosta kuin ennen. Tokihan näitäkin herpaantumisia tuli mm siirtymävaiheissa.
Metallinoudon alkukontakti taas niin upea että ihan tippa tulee linssiin. Lähti hyvin, otti kapulan, tiputti ja toi mutta perusasento väljä. Pisteitä 8.
Tunnarissa viritys ok. Lähti hyvällä tempolla ja näin että aikoo tehdä töitä. Haisteli heti omaa, otti suuhun (pitää tämä vielä varmistaa) ja lähti haistelemaan muita. Maisteli paria ja nosti, palasi oikealle ja toi sen pureskellen mulle. Tästä siis 0. Palkkasin leikkimällä kapulan kanssa. Tähän väliin tehtiin parit piruetit kun lo siivosi kehää (löytyi koirankakkaa). Kaukkareissa eka istuminen ok (lo oli muuten takana), sitten meinasin säheltää käsimerkin väärin ja K pomppasi miltei maahanmenon kautta seisomaan. Vaihdot tosi nopeat mutta pomppivat. Tuomari nauroi ja ihmetteli peruuttavaa / pomppivaa koiraa. Liikkui sen verran taaksepäin että 8 tuli pisteiksi.
Yleisvaikutelma 8 (niiden kahden 0 takia).

Jäi hyvä mieli koska K kesti palkattomat nyt tosi hienosti. Ainut murhe on toi tunnarin muiden maistelu, miten tästä eteenpäin?