Kentällä Tuijan kanssa ryhmäpaikallaolo. Kaikki ok, liikkeenohjaajan käskystä koittaa mennä maahan. Aputunnari hyvin vaikka paikka varmasti "hajuinen". Seuraamista ja palkka kontaktista, ihan ok. Hyppynouto vieraalla kapulalla, agieste haittaa hitautena (?), miksiköhän??? Muuten hienosti. Ruutu ja siinä tuulen vuoksi (ehkä) hahmotusvaikeuksia. Apuohjaaja palkkasi ja pari suoraa ruutua. Tunnari ja se aivan upeasti paitsi että pureskelu jatkuu. Palataan pureskeluun kisan jälkeen....

Hakutreenit samoin kuten viimeksi. Kaksi hajunhakua vastakkaisilla puolilla ja nämä upeasti. Toisessa kulmassa umppari. Lisäksi on otettu käyttöön että koira oma-aloitteisesti maahan ennen palkkausta. Tämäkin toimii. Keskilinjapalkkana rapsutukset ja ne kelpaavat. Palautteena on että treenejä pidennettävä ja tehtävä haastavammaksi koiralle. Ensi kerralla siis etukulmat kuten nyt ja pari suoraa hajunhakua tämän jälkeen.

Vappuaattona Jaskan iloksi kotitreenit jotka meinasivat juuri J ansiosta mennä läskiksi. Toinen hoki vaan että kohta pallo lentää ja K meni tietty ihan kierroksille. Hyvin kuitenkin tunnari ja ruudun pysäytykset. Ei muuta.

Tänään kotosalla aputunnari, OK. Ruudun stopit pari kertaa. Seuraamista ja palkka perusasennosta. Ns kisatunnari loistavasti (paitsi se pureskelu...) ja kaukkarit palkaten ekasta liikkeestä.