Hakutreenit. Tehtiin 2 etukulmaa ja haettiin muistikuvahajut molemmista. Lähetys ensin oikealle (vinguntaa, ei hyvä) siellä koira pomppis mm päälle jne. Sitten vasemmalle umppariin jonne taas koitti tunkea sisälle. Seuraavat ns pentuhajuja mutta lähetys keskilinjalta. Hyviä kaikki.

Lauantaina näytelmässä ja häntä jopa malttoi hetken pysyä alhaalla. Seuraavaksi häviämissuunnitelma nro 2 ja häviän just ennen kehää. Arvostelu ja käytös muuten ok. Näyttelykentällä tokotreeniä. Seuraaminen hyvä ja palkka juoksuun lähdöistä. Aputunnarin jätin tyhmänä piilottamatta ja siitä seurasi ehkä kisatunnarin pieleenmeno. Hyppynouto jossa riehuin kapulalla ja k koitti purra mua hihaan. Kaukkareita vähäsen. Luoksetulo käskyillä ja läpi. Seuraava jättö ja kutsukäskyillä (viivettä) ja stoppi, joka ok. Ruutua suoraan ja pysäytys kerran. Tunnari vielä uusiksi ja ihan p...lleen.

Sunnuntaina kentällä. Seuraaminen ok. Aputunnari piiloon ja se hyvin. Samantien vastakkaiselle puolelle kisatunnari eikä olis loistavammin voinut mennä. Ruutua kahdessa paikassa ja nyt tungetaan sisään vasemmalta. Suoraan lähetyksiä ja namipalkkaa. Hyppynouto riehuen (1 m hyppy) ja a-estenouto jossa K juoksi liian kovin ja tipahti a:lta. Uudelleen avuilla ja homma ok. Kaukkareita vähäsen.

Tänään hakutreeni. Edelleen jatkettiin etukulmien muistikuvilla ja ne hyvin. Seuraavaksi koitin valmista ja sinne mentiin kyllä mutta ei vauhdilla. Vimpaksi hajunhaku ja lähetys keskilinjalta. Illan pikkutokot eli aputunnari hyvin ja heti vastakkaiselle kisatunnari, nämä taas loistavasti. Ruutua ja nyt en enää ala. Kun pysäytän enkä heti palkkaa tai käske maahan K päättää lähteä retkelle. Tästä muutama huomautus mutta K ei ole moksiskaan. Ruutua siis taas suoraan. Metallinouto.