Viime viikolla tehtiin kyllä vaikka mitä. Nyt en enää edes muista.....Torstaina koirakoulussa ruutua ja nyt ohjeeksi appari ekoissa ruuduissa häiriönä ja palkka ruudussa valmiina. Sitten liikkeitä väliin ja vimpaksi ruutu ja appari palkkaa. Seuraamiseen perusasentotreeniä. Kaukkareihin seisomiseen kehu ennen kuin ehtii steppaamaan taakse. Voi miten vaikeaa.

Perjantaina aamulla Haunisissa. Ruututreeni kuten yllä. Seuraamista kuten yllä. Mukaan myös tunnari ja hyppynouto.

Lauantaina sbcakin tokoleirillä. Liikkeestä istumiseen vois kokeilla että teen ns kisaliikkeenä ja appari palkkaa nopeasta istumisesta. Muistettava määritellä nopea istuminen! Myös takapalkkaa vois kokeilla. Hypyssä perusasento, heitto esteen yli ja itse askel taakse ja sit nouto+hyppykäsky. Pitääpä kokeilla. Ruudussa vahvistettava kahden ekan merkin läpijuoksua. Eri etäisyydet toisistaan yms. Tunnaria tehtiin aivan eri tavoin miten on tehty ja tämä sotki ajatukset. Kaukkari mietintään, opetanko uusiksi? Seuraaminen näytti hyvältä ja noutoon taistelua mukaan.

Tänään tehtiin vähän kaikkea. Aamulla ruutu ja tunnari. Illalla seuraamista perusasennoista palkaten. Liikkeestä istuminen ja appari palkkasi. Ruutua kuten to treeneissä. Metallille varasti. Hyppynoudossa haisteli maata ekalla kerralla ja sit uusinta johon tyytyväinen. Leikin eikä perusasentoa. Tunnari näytti nyt taas hienolta. Paikallaolo tehtiin myös.

Kotipihalla seuraamista, kaukkarit ja palkka ekoista nousuista ja muutama ruutu. Tunnaria taas.....