Päivällä Haunisissa Marian kanssa. Löytyipä paljon huomautettavaa....iikkks miten tarkka tyyppi toi Maria on. Eli muistettava jättää makuut suoraan (pari palkkaa auttoi heti). Ruudussa pysäytykset liian pitkiksi ja silleen.

Ekana miniseuraaminen, ei välittänyt ruudusta. Tyhjä ruutu jonne pysäytys ja stopin jälkeen k kääntää takapäätään ja etupää pysyy paikoillaan. Voi joskus tarkoittaa sitä että takapaa pois ruudusta....vinde vieköön. Sit narulelu ruutuun niin että k näki. Vauhtia lisää muuten ok. Kaukkarit joissa taas vino seisominen ja pomppaukset. Luoksetulo narulelulla ja palkka vauhdista. Toinen luoksetulo jossa seis narulelulla. Sit paikallaoloon jossa amppari varmaan häiritsi ja nousi ylös. Eipä noussut sen jälkeen.

Tikin jälkeen hyppynouto korkealla esteellä. Koitti haistella ihme hajua ja toistoja muutama. Vauhtia taas saatava lisää, palkkana leikki kapulalla. Tunnari jossa nosti vieraita tuoden oikean. Metallinouto jossa ennakoi jo 2 m ennen perusasentoa. Mietittävä palkkaa uusiksi.

Tänään kotipihalla ruutua jonne Ella vei namia. Monta toistoa ja ok vauhdilla. Kaukkarit joissa palkka suorasta makaamisesta ja ekasta istumisesta. Metallinouto jossa palkka nopeasta palautukseen lähdöstä. Tunnari joissa oma piilossa ruohikossa. Nosti oikean ja vaihtoi väärään. Heti uusinta jossa oma taas nurmelle piiloon ja nyt ok. Ruokapalkka.