Lähdettiin aamulla hakumetsään. Siellä treenit: hajunhaku, jonka jälkeen mm siirtyi koiran nähden seuraavaa piiloa kohti. Lähetin keskilinjalta ns valmiille ja pisto ok. Toinen puoli samalla tavalla mutta vimpa löydössä oli vähän ongelmia. Jatkamme tätä treeniä ensi kerralla, hyvin meni.

Pikkuesineruutu jossa esine vietiin koiran nähden metsään. Lähetin ruudun reunalta jonka jälkeen koira juoksi ruutuun ja kävi merkkaamassa puun.....Kävimme hakemassa hajun jonka jälkeen lähetin ruudun reunalta. Palautusvauhti hyvä. Enpä tyytynyt tähän vaan uudelle alueelle sama esine josta haettiin heti haju ja meni paremmin.

Seuraavaksi tottistelemaan. Tein hyppynoudon liikkeenä. Vähän seuraamista, palkka juoksun kontaktista. Liikkeestä istuminen joka oli nopea. Luoksetulo, jossa ekaksi perusasentoon. Tämän jälkeen stoppi ja palkka viiveellä. Tunnarissa hyvä haistelu mutta huono ote, joten kapula tipahti pari kertaa.....Ruutua ekaksi stopilla ja sen jälkeen juoksu palkalle. Kaukkarit joissa palkka seisomista (4 liike). Lopuksi metallinouto tsuhilla ja se ok. Anna-Maijan sattuessa paikalle tehtiin vielä lyhyt po.