1. ruutu
- lähetin koiran ruutuun ja lähti ok. Stoppikäskyllä liikkui pois ruudusta ja kaartoi toisen reunan ulkopuolelle. Pysäytin ja nyt pysähtyi. Liikutin ruutuun ruutukäskyllä (olis pitänyt antaa oikea käsky ja käsimerkki) ja koitin laittaa suoraaan maahan. Ei mennyt vaan tuli mun sivulle.....lähetin uudelleen ja nyt teki mallikkaan ruudun. Pisteitä 0
2. liikkeestä istuminen
- istuminen nopeaa ja varmaa. Kun palasin koiran taakse, kääntyi ja liikkui istumisasennossa. Pisteitä 8
3. Kaukkarit
- eka maahanmeno vähän vino. Kaikki mallikkaasti paitsi annoin yhden seis käskyn väärään aikaan (Kess katsoi tuomaria) ja jouduin toistamaan. Pisteitä vain 7 koska tuomarin mielestä 1 käsimerkki jäi päälle (ei kyllä pidä paikkansa). Kess ei myöskään liikkunut sivuttain tai taaksepäin. Upeata!
4. Hyppynouto
- tämä hyvä ja tästä tulikin 10
Sitten kehästä pois ja odotettiin sitä kolmatta paria. Luulin kyllä että se ei tulekkaan ja virittelin koiraani turhaan.....
5. tunnari
- lähti hyvällä vauhdilla, meni ja haisteli kahta ja toi näistä toisen. Oli oikea ja työskenteli hienosti paitsi että pureskelu oli tosi voimakasta ja siitä meni pisteitä. Pisteitä 7
6. luoksetulo
- vauhdit ja stopit hyvät. Molemmissa stopeissa katsoi apuohjaajaa (tuomaria) ja odotti palkkaa. Vimpassa osiossa vauhti hiukan hidastui ja perusasento olis voinut olla parempi. Pisteitä 9.
7. seuraaminen
- oman kämmin takia vain 9. Sähelsin pari pysähdystä kun en ollut samalla aaltopituudella liikkeenohjaajan kanssa tai tais tulla vaan täyskäännössähellykset.
8. Metalli
No tässä taas ongelmia. Lähti hienosti ja meni kapulalle. Laittoi pään alas että ottaisi suuhunsa mutta jäikin sitten tuijottamaan mua. Annoin uuden käskyn ja otti + vieritti maatamyöden ja vihdoin nosti ja toi sivulle. Tästä 7.

Kokonaisvaikutus oli ainoana koiraparina 9 ja siihen olen tyytyväinen. Tästä sitten jatketaan seuraaviin kisoihin...jotka ovat jo yllättävän pian. Pisteitä 230 ja luokkavoitto, jolla kyllä ei mitään tee.