Ja taas päätin että alan riipustamaan useammin näitä päivityksiä. Katsotaan miten kauan jaksan...

Tokokisoissa käytiin ja osa jutuista meni hyvin osa taas ei. Istuminen yllätti, saatiin kymppi. Makuusta vain 7 koska ei mennyt maahan koska oli koomassa ja odotti istumispalkkaa. Seuruu meni jotenkin, idarissa 2 seisomista ja huonot seuraamiset. Luoksetuloon olin itse tyytyväinen, tuomari ei pisteiden valossa. Ruudun mokasin jotenkin. Kess lähti kauniisti merkille ja sieltä ruutua kohti. Ennen etureunaa bongasi tuomarin ja jäi odottamaan palkkaa. Tästä syystä jouduin käyttämään liikaa ohjauskäskyjä ja päätin laittaa maahan näppärästi ruudun ulkopuolella. Ohjattu hienosti, metallia inhottiin. Tunnarissa nähtävästi kostautui metallin palkkaamattomuus ja K toi oikean mutta alkoi jauhamaan sitä puolessa välissä matkaa. Annoin uuden käskyn ja siitä riemu repes. Ryntäsi takaisin kapuloille ja koitti tuoda muita....Kaukkarit ok.

Tästä nyt sitten olemme viisastuneet. Metallia ilman palkkaa ja tunnarista ruoka. Oltiin eilen ja tänään Taijan kanssa reenaamassa. Haunisissa eilen seuraaminen parani loppua kohti ja lopussa temputtelut+namit. Luoksetulossa palkka seis öysähtymisestä. Otin myös perusasentoon asti. Ruutu niin että palkka vietiin koiran näkemättä. Oli ok. Metallinouto josta ei palkkaa ja tunnarista palkka, tosin toi monta väärää. Päätin taas ottaa laudan käyttöön. Istuminen jossa ehti menemään makuulle. Uusi startti ja se hyvin.

Tänään Ruskolla ja ensin ohjattu joka oli näppärä. Palkka myös merkin kierrosta. Sitten metalli (loistava hyppyeste....) jota tahkottiin pariin otteeseen. Tunnari laudalla jonne hyvä meno + paluuvauhti, tosin vhähän jauhettiin kapulaa. Lopuksi istuminen joka hieno. Tästä jatkoin vielä kotona iltalenkin jälkeen.

Ensin tunnari jossa murheita kun koira ei tiennyt missä kapulat olivat. Kun ne löytyivät /lauta/ niin hyvä suoritus. Ohjattu jossa koitti keskimmäistä. Ei käskyllä lähti merkkiä kohti joten koitin lähettää lennossa noutamaan reunakapulaa. Tämä ok ja palkka tuonnista ei perusasentoa. Lopuksi ruutu jossa ruoka valmiina. Otin erikseen vielä makuita josta kutsuin koiraa. Pari kertaa väärälle sivulle josta pikkuhiljaa alkaa hoksaamaan tulla seuraamaan. Lisää treeniä....