Tiistaina Taija tuli käymään Wikin kanssa ja siitä saatiinkin treeniapua (siis Taijasta). Oman tunnarin piilotus ja sen jälkeen ruutua. Ekaksi läheltä ja heitin palkan kun pysähtyi, OK. Kauempaa ja Taija heitti palkan. Tämän jälkeen kauempaa ja seis käsky (OK) mutta tästä maahan ei enää mentykään niin kuin piti. Huh huh. Pari samanlaista kunnes maahanmeno onnistui. Sit taas kauempaa, pelkkä pysäytys ja palkka siitä. Luoksetulo käskytyksellä ja palkka pysymisestä. Samaan syssyyn luoksetulo ja pysäytys käsimerkillä ja palkka. Loppuun läpi ilman stoppeja. Tunnari ja taas mainiosti käskytyksen avullakin. Kaukkarit ihan kamalat, kierroksia nousi jostain ihan liikaa.....Metalli myöskin aiheutti saman jutun. Palkka pysymisestä.

Tänäaamuna metallinouto pelkkänä luovutuksena. Meni suht koht. Samaan myös liikkeestä istuminen (OK, muista etukäteen jättää vasen olka taakse ja hitaampi seuraaminen). Sit pari leikkiympyrää.

Tänään lenkillä ruutua ja 2 kertaa jouduin korjaamaan kun meni sivusta sisään. Lopuksi ilman avuja keskeltä ja pysäytys. Kerran pitkältä matkalta, maahanmeno ongelmallista. Oman piilotus, kärpäset häiritsivät lähetystä. Mites niitä vältetään? Liikkeestä istuminen (hyvä). Kaukkarit jotka taas kierroksilla. Ei malta pysyä asennossa vain vaihtaa jo seuraavaan. Lopuksi ns kisatunnari ja OK. Luovutuksia ensi kerralla!!! Luoksetulo läpi.