Mätsärissä treenamassa häntää. Päivi handlasi upeasti ja taktiikka "katoan juuri ennen kehää" tuotti paremman tuloksen kuin Harjavallassa. Häntä suht ok (nousi toki vähän) ja käyttäytyi mallikkaasti. Tuloksena punaisten toinen sija. Kiitokset Päiville.

Samassa yhteydessä tokoilua suuren häiriön alla. Kerättiin ihmettelevää kansaa ruudun ja kaukkareiden tuloksia Ruutua suoralla palkalla. Seuraamista ja liikkeestä istumista. Kaukkarit kisamaisena.

Illalla haku. Etukulmissa muistikuvahajut ja ne ok. K raapii maalimiestä, pitänee miettiä puututaanko vai ei. Seuravaksi X jonka lähetyksessä sai hajun x:stä ja koitti kaartaa keskilinjalle 2 kert. Pidemmälle ja sitten lähetys parempi. Vimpaksi hajunhaku ja heti lähetys keskilinjalta.

Pe vapaata.

Lauantaina katsomassa Onnisen kisoja (jotka kyllä missattiin). Nurmikentällä seuraamista ja palkka juosun aloituksesta. Seuraavaksi luoksetulon eri variaatiot. Tunnari ekaksi oma ja heti perään kisatunnari, hyvin meni paitsi että perusasentoon en ottanut. Vimpaksi ruutua jossa appari palkkasi seisomisesta. Loppuun ruutuun ruoka.

Kotona leikittiin metallilla, kapulalle vauhti hyvä palautuksessa ei. Aina riittää näitä murheita! Päivällä tehtiin myös hyppynouto joka loistava.