Eli lauantaina Taijan kanssa raviradan parkkiksella. Ruutua namikupilla, hyvä. Luoksetuloa narupallopalkalla, hyvä. Seuraamisessa edistää. Kaukkareita ja vimpaksi tasamaanouto ruokapalkalla. Hyvin meni kunnes koitti sunnuntai.

Sunnuntaina satoi ja hiekkainen treenikenttä oli märkä märkä märkä ja kurainen. Istumisesta ja maahanmenosta ei tullut mitään ja miltei itku pääsi. Nyt märkätreeninä istumista ja maahanmenoa ja vapautus ruokakupille. No onneksi sentään tunnari onnistui lautatreeninä. Jos haistelee ja tuo nätisti oikean, on muistettava palkata hyvästä pidosta sivulla. Kaukkarit ihan ok. Jos on märkää, ei siis kisata. Ostaiskohan joku ton koiran?

Tokokoulussa maanantaina näytettiin viime kerran kotiläksyt. Kaukkareihin olin tyytyväinen, meni hienosti ja nopeasti. Sivulletulotreenit ei niin hyvät ja yksi virheellinen lähtöasento mutta kuulemma oli ryhmän nopeimmat. Mahtoiko toi yksi väärä lähtöasento edesauttaa tähän "voittoon"? Narupallopalkka kelpasi ja vähän piti muristakin  kun leikittiin.

Uusina läksyinä joko pupu tai viiku joista valitsin viikun. Meillä se on siis oikean tassun nosto istumasennosta vähän kuin vilkuttamaan. Myös merkki tuli taas kuvioihin.....lisää päänsärkyä.

No päivän treenit siis. Liikkeestä istuminen jossa todettiin että rauhallinen seuraaminen (oma vähän hitaampi liike) edesauttoi nopeampaan istumiseen. Tätä jatketaan. Metallikapula vietiin yhdessä ja sitten lähetettiin koira hakemaan. Namikuppi mun takana ja väistin+kehuin ajoissa, mutta K päätti tuoda metallin perusasentoon....Hassu koira. Uusinnassa sitten tajusi että palkattiin vauhdista eikä perusasennosta. Paikallaolo muuten ok mutta tarvittiin kaksi käskyä maahanmenoon.

Muuten oli hauskempi treeni kuin su, johtuen ehkä siitä että sisällä ei sada:)

Tänään kotitreeniä. Tunnaria jossa palkkaus pidosta. Merkki vaihtoon (valkoinen muoviämpäri) ja sen kierto sujui paremmin kuin pienen oranssin tötterön. Ei saatu edes kaatumaan. Siispä lisäsin matkaa ja vieläkin ok. Treenataan vähän aikaa tällä siis. Luoksetulotreeniä ja palkka pysymisestä (tosin koitti taas varastaa). Liikkeestä seisominen ja palkka heti seisomisesta. Sitten viiku, joka vaikeaa sateella..huh huh. Lopuksi istuminen märkälle pihalle ja ruokapalkka.