Nyt taas sain kommentteja että päivitän liian harvoin. Tottahan sen kyllä on...Keskiviikon jälkeen pitäis kai parantaa tapansa ja muistaa tehdä tätä useammin.

Ke: Tuijan kanssa aamulla Haunisissa. Ruudussa pysymistä ja stand sanan vahvistamista. Lopuksi narulelupalkka. Seuraamista ja paikallaoloa. OK. Tunnarissa vähän hosumista kun tuuli häiritsi. Illalla saatiin tähän sitten vinkki jota noudatetaan tästä eteenpäin. Hyppynouto mallikkaasti ja A-estenouto.

Iltapäivä: Ongelmiin hyviä vinkkejä ja rohkaisua treeniin. Muistettava siis masennuksen jälkeen (:)) että helppoja treenejä jotta molemmat onnistuttaisiin. Nyt siis ruutua läheltä ja stand sanan vahvistusta. Ensin aina tyhjä ruutu! Tunnari samaan malliin mutta tuulisella säällä isot välit kapuloihin. Luoksetuloa läpijuoksuna muutama viikko ennakoinnin välttämiseksi. Seuraamista sekä vaikeita (kohteista luopumista) että helppoja treenejä.

Muista myös tehdä palkatta!

To: vapaapäivä

Pe: aamupäivällä paikallaoloa kisa-aika ja vieraat koirat. Vaihtoi lonkka-asentoon ja koitti ennakoida maahanmenoa. Pian avustuksella tunnaria ja suht tyytyväinen pitää olla. Seuraamista ja palkka perusasennoista. Luoksetuloa (ennakoi taas pysähtymistä) joten lisäkäskyt kehiin. Kaukkarit mahtavasti kisa-aloituksella palkka ekasta noususta. Perään muutama kaukkarileikki jopa ilman murinaa:) Lopuksi ruutua läheltä pari kertaa, kerran kisamatkalta näissä siis stand-vahvistus. Loppuun 3 juoksua ruutuun palkalle. Parkkisella metallinouto.

Haku: 2 hajunhakua jotka menivät hyvin. Nyt koiraa vaaditiin menemään maahan yhdellä käskyllä ja palkkaa ei tullut jos sieltä koitti nousta. Ei kyllä noussutkaan.....osasiko lukea ajatukseni?

Lopuksi ilmaisutreenit (3 kpl) joista ekan sässisin itse. Loput 2 kpl hyvin ja rulla pidettiin perusasennossa suussa kunnes pyysin sen irti. Mahtavaa:)

Tänäaamuna kotitokot. Ruutua samalla kuviolla kuten aiemminkin. Tunnaria samaan malliin. Muutama seuraaminen, sivuaskelia ja peruutusta. OK. Lopuksi tasamaanouto ja palkka ripeästä tuonnista.